1 perc Afrika

Vállalkozásfejlesztési lehetőségek a dél-szudáni magánszektor számára Jubában

2019. július 31. 10:00 - Oshumare

Több mint 200 vállalati vezető, üzletember és vállalkozó vett részt a Business Development Link nevű rendezvényen, amelyet a meglévő magánszektor felélesztésére, az értékláncok és a kapcsolati rendszerek fejlesztésére, valamint a fiatal vállalkozók növekvő nemzedékének felemelésére rendeztek Dél-Szudánban. Jubai székhelyű, dél-szudáni tulajdonban levő vállalatok és vállalkozások találkoztak a Palm Africa Hotelben az első olyan nemzetközi üzleti eseményen, amelyet az ENSZ Fejlesztési Programja (UNDP) a Good Vibes Business Network együttműködésével szervezett. Az esemény mérföldkő volt az UNDP ifjúsági kezdeményezései között, hiszen az eseményt a Holland Királyság partnerségével és támogatásával bonyolították le. A rendezvény során a finanszírozáshoz való hozzáférés hiányát számos vállalkozó támasztotta alá, mint a Dél-Szudánban folytatott vállalkozások növekedésének egyik fő akadályát. Az UNDP, a holland nagykövet és az AU különmegbízottja ígéretet tett arra, hogy továbbra is támogatják a dél-szudáni fiatalok felkészítését és foglalkoztatását. H. E. Alberda nagykövetasszony kiemelte a köz- és magánszféra közötti partnerségek fontosságát, és azt, hogy ezek miként ösztönzik az innovációt és az előrelépést a saját országa területén.

Forrás: https://www.africanews.com/2019/07/29/business-development-link-event-spotlights-opportunities-and-solutions-for-upcoming-entrepreneurs-in-south-sudan/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1percafrika.blog.hu/api/trackback/id/tr3014986202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása