1 perc Afrika

A napokban szállította az Embraer az első E175-ös repülőgépet Mauritániába

2019. április 03. 18:00 - Oshumare

A társaság székhelyén, Sao Jose dos Camposban tartott ünnepséget az Embraer, melyet az alkalomból tartott, hogy az első E175-öst szállította a Mauritania Airlines-nak. A légitársaság céges megrendelést írt alá az Embraer-rel két E175-ös repülőgép eladásásról 2018-ban. A szerződés értéke 93,8 millió USD.

„A Mauritánia légitársasággal ünnepeljük az első E175-ös repülőgép szállítását Afrikába. Biztosak vagyunk benne, hogy az E175-ös Afrikában ugyanolyan sikert ér el, mint a világ többi részén, a 76-ös üléses kategória legjobb repülőgépeként” - mondta Raul Villaron, a társaság közel-keleti és afrikai értékesítési alelnöke.

A második repülőgép 2019 második negyedévében lesz szállítva. Az E175-ös bevezetése a mauritániai flotta korszerűsítésének része: „Az E175 bevezetése flottánkban lehetővé teszi számunkra, hogy sűríthessük járatainkat és újabb célállomásokat érhessünk el, miközben növeljük az utasok utazási élményét és nagyobb kényelmet biztosítunk ebben a kategóriában.” - mondta Mohamed Radhy Bennahi, a Mauritania Airlines vezérigazgatója.

Forrás: https://www.traveldailynews.com/post/embraer-delivers-first-e175-to-mauritania-airlines

190403_3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1percafrika.blog.hu/api/trackback/id/tr614736599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása