1 perc Afrika

Megújult ghánai laboratórium az állatok betegségeinek kiszűrésére

2019. március 29. 06:00 - Oshumare

Állatbetegségek százait tudják mostantól gyorsan és pontosan diagnosztizálni Ghánában, az Accrai Állatorvosi Laboratórium (AVL) szakemberei, ezzel is segítve a gazdálkodók állatállományának hatásosabb védelmét és a jobb élelmiszerbiztonságot. A kutatóintézet tárgyi és szakmai fejlesztéseit a IAEA támogatásával, az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetével (FAO) együttműködve valósította meg. Az AVL továbbfejlesztett létesítményei és a továbbképzéseken részt vett kutatócsoport,  fontos, új erőforrásként szolgálnak más nyugat-afrikai országok számára is.

Forrás: https://www.iaea.org/newscenter/news/laboratory-in-ghana-ready-to-handle-diagnosis-of-major-animal-disease-outbreaks-in-west-africa

190329_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1percafrika.blog.hu/api/trackback/id/tr4914725757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása