1 perc Afrika

Fokváros is szeretne egy szeletet a kannabisz-sütiből

2019. június 12. 08:00 - Oshumare

Miután Dél-Afrikában az alkotmánybíróság megszüntette a marihuána személyes használatának tilalmát, kiaknázatlan gazdasági lehetőségek alakultak ki az országban. Egy dél-afrikai közgazdász rámutatott, hogy a kannabisz-piac növekedése dollármilliárdos kilátásokat nyújthat: „A globális kannabiszipar értéke várhatóan 14625 milliárd dollárra emelkedik 2025 végére” - nyilatkozta Jee-A van der Linde közgazdász egy helyi rádióállomásnak, a Cape Talknak. Fokvárosban lesz az ország első gyógyászati ​​kannabiszgyára, amely orvosi kannabiszt, kannabiszolajat és kapszulákat állít elő. A kanadai székhelyű Spectrum gyógyszergyártó cég lesz az építtető. A gyár megépítésével 250 új munkahelyet teremtenek Fokvárosban.

Forrás: https://www.theafricareport.com/13756/south-africa-cape-town-wants-a-slice-of-global-cannabis-pie/?utm_source=newsletter_tar_daily&utm_campaign=newsletter_tar_daily_06_06_2019&utm_medium=email

190612_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1percafrika.blog.hu/api/trackback/id/tr7014890100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása