1 perc Afrika

Hogyan teremtsünk 3 millió új afrikai munkahelyet?

2019. április 02. 18:00 - Oshumare

A technológia és az online piac három millió munkahelyet teremthet Afrikában a következő öt évben, jósolja a Boston Consulting Group (BCG) új jelentése. A "Hogyan dinamizálhatja a foglalkoztatottságot az online munkaerőpiac Afrikában" című elemzés jelzi, hogy az olyan felületek, mint a Jumia, az Uber és a Travelstart a vevők és az eladók érdekegyezésének arányában, növelhetik a bevételeket és fokozhatják a gazdasági növekedést.

„Míg az online piactereket a fejlett gazdaságokban gyakran zavaró erőknek tekintik, Afrika kevésbé strukturált gazdaságaiban a gazdasági fejlődés hatalmas katalizátorai lehetnek” - mondta Lisa Livers, a BCG partnere és a jelentés társszerzője.

Forrás: https://www.businessdailyafrica.com/corporate/companies/Tech-to-create-3-million-new-African-jobs/4003102-5047010-s0i633/index.html

190402_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1percafrika.blog.hu/api/trackback/id/tr1914734565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása