1 perc Afrika

Ilyen a hangulat az első afrikai olimpiai baseball selejtezőn

2019. április 17. 13:00 - Oshumare

Márciustól versengtek egymással az accrai KOSHIEN baseball pályán, a 2020-as tokiói olimpia baseball selejtező meccsein az afrikai csapatok: Burkina Faso, Ghána és Nigéria válogatottjai. A selejtezőket a Ghánai Baseball és Softball Szövetség szervezte. Ugyan a házigazda Ghána volt a három nemzet közül a legjobb eredményekkel induló csapat, mégis Burkina Faso játéka volt a legnagyobb meglepetés a tornán. A fiatal csapat technikailag képzettebbnek bizonyult, a komoly taktikai fölény és a jó csapatjáték a tapasztaltabb nigériai és ghánai csapat vereségét okozta. Burkina Faso a selejtező következő körében így már afrikai baseball bajnokként tud részt venni. 

Forrás és Hakeem Adam további képei a sporteseményről : https://www.okayafrica.com/in-photos-this-is-what-africas-first-baseball-olympic-pre-qualifier-looked-like/

1904_2.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1percafrika.blog.hu/api/trackback/id/tr4914767722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása