1 perc Afrika

Külön delegáció sürgette az eltűnt csádi újságíró ügyének kivizsgálását Kamerunban

2019. április 12. 18:00 - Oshumare

A napokban érkezett Kamerunban egy delegáció Csádból, mely a 2014-ben Doualában eltűnt csádi újságíró, Noubadoum Sotinan ügyének kivizsgálását sürgette. A sajtótájékoztatón a delegáció elnöke elmondta, hogy a csádi delegáció együtt akar működni a kameruni hatóságokkal a régóta megnyitott ügy lezárásában. Csád kameruni nagykövete azt nyilatkozta, hogy az ügy már nagyon régóta nyitva áll, és hogy "mindössze annyit akarnak, hogy ezek a vizsgálatok megoldást hozzanak, legyen az az eredmény, hogy az újságíró halott vagy életben van”.

Az eltűnése előtt Noubadoum Soutinan a csádi nemzeti tévécsatorna, az ONRTV programjának köztisztviselő-újságírója, producere és szervezője volt.

Forrás: https://www.journalducameroun.com/en/cameroon-urged-to-investigate-disappearance-of-chadian-journalist-in-douala/

190412_3.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1percafrika.blog.hu/api/trackback/id/tr3714760902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása