1 perc Afrika

A Coca-Cola új vezérigazgatót jelölt ki a kelet- és közép-afrikai franchise élére

2019. május 11. 13:00 - Oshumare

A Coca-Cola Közép-, Kelet- és Nyugat-Afrika Kft. Phillipine Mtikitikit nevezte ki Nairobiban, 2019. június 1-jei hatállyal a kelet- és közép-afrikai franchise ügyvezető igazgatójaként.  Az 1998 óta a Coca-Colánál dolgozó Phillipine a gyorsan mozgó fogyasztói cikkek (FMCG) szakembere, aki rengeteg tapasztalattal rendelkezik a műveletek, a marketing, a tervezés és kereskedelmi stratégia területén. Azt mondta, hogy kifejezetten örült, hogy ráadásul ő az első női vezérigazgatója a keleti és közép-afrikai franchise-nak. Hozzátette: „A Coca-Cola Franchise folyamatosan nőtt az elmúlt években, amit a régió gyors urbanizációja és a növekvő népesség segített elő. Ezek a trendek az innováció- és a fogyasztóközpontú márkák létrehozásának hátterét jelentik." A kinevezését megelőzően Phillipine a Dél- és Kelet-Afrika üzleti egység (SEABU) regionális franchise-menedzsere volt, vezette és végrehajtotta az üzleti stratégiát Mozambikban, Namíbiában, Botswanában és Zambiában. Miután 2017 óta tevékenykedett ebben a szerepben, alaposan felmérhette a régió dinamikáját és lehetőségeit. 

Forrás: https://www.standardmedia.co.ke/business/article/2001324536/coca-cola-appoints-first-african-female-general-manager

190511_2.jpg

190511_2b.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://1percafrika.blog.hu/api/trackback/id/tr3114819908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása